NikolaTesla Switch

Afzuigkap en kookplaat in een

Bekijk de video

De NikolaTesla Switch is de nieuwe Elica inductie-kookplaat met volledig geïntegreerd afzuigsysteem. Een perfect integratie in de kookplaat garandeert een krachtige afzuiging van kookdampen, een laag geluidsniveau en efficient energiegebruik.

Gegevens Waar te koop?

Een onconventioneel ontwerp voor iedereen die graag "out of the box" denkt

Door het gebruik van innovatieve technologie maakt de NikolaTesla Switch nauwkeurig en efficient koken mogelijk.

 •  
  Airmatic
  Zodra de airmatic functie is geactiveerd, detecteert het sensorsysteem van het betreffende model de hoeveelheid - maar vooral de kwaliteit - van de dampen die door het type koken worden geproduceerd en stelt automatisch de meest geschikte afzuigcapaciteit in.
  Airmatic
 •  
  Revolution koolfilter
  Dit filter is geschikt voor de meest uitdagende kookomgevingen, gezien zijn superieure vermogen om de lucht te filteren en te zuiveren. Deze nieuwe Elica-technologie is alleen geschikt voor specifieke modellen en heeft een efficiëntie tot 82%, dit ten opzichte van het marktgemiddelde van 60%. Het kan tot max. 3 jaar worden geregenereerd.
  Revolution koolfilter
 •  
  Brugfunctie
  Met deze functie kunt u 2 aangrenzende kookzones samenvoegen, waarbij een uniforme, constante temperatuur wordt gehandhaafd, zelfs bij het bereiden van zeer grote hoeveelheden.
  Brugfunctie
 •  
  Pan-herkenning
  De NikolaTesla helpt u tijd en geld te besparen. Ze laat je weten wanneer een kookzone is ingeschakeld maar niet wordt gebruikt, zo wordt verspilling van energie vermeden. Er wordt automatisch een kookzone ingeschakeld wanneer een pan wordt gedetecteerd.
  Pan-herkenning
 •  
  Stop&Go
  Als u tijdens het koken wordt gestoord of als u naar een andere kamer gaat, of als u gewoon een pauze wenst, kunt u met één beweging op de knop "Stop & Go" drukken om alle kookzones uit te schakelen. Zo kunt u met een gerust hart weglopen.
  Stop&Go
 •  
  Temperatuur regeling
  De gerechten worden perfect gekookt als u de functie gebruikt waarmee u de kookplaat desgewenst kunt instellen met drie programma's (42, 72 of 92 graden). De temperatuurinstellingen zijn geoptimaliseerd voor zowel mousses, sauzen en het warmhouden van gerechten, als voor het koken op hoog vermogen.
  Temperatuur regeling

Installeren van de NikolaTesla Switch

De NikolaTesla Switch is leverbaar in zowel recirculerende- als in luchtafvoer versies. Ontworpen voor alle soorten ruimtes en geschikt voor alle installatievereisten met een uitgebreid assortiment accessoires die door Elica worden geleverd.

 • Luchtafvoer
 • Recirculatie
Gegevens Waar te koop?
Terug naar boven
Close